Har din computer fået virus? Er strømstikket gået i stykker? Eller er der noget helt tredje galt med din computer? Bare rolig der er ingen grund til bekymring. Besøger du Computerservice Køge, kan du nemlig få både din PC eller Mac repareret hurtigt, billigt og nemt.

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Computerservice Køge ved vi, at mange mennesker ser deres computer som deres kæreste eje. Vi har mange års erfaring med reparation af alle slags computere, og skal din PC eller MAC repareres, kan du derfor trygt overlade den til os.

Alle vores medarbejdere er eksperter indenfor området, og vælger du at få din computer repareret hos Computerservice Køge, behøver du derfor ikke selv at være computerekspert – det klarer vi for dig. For mange kunder er det svært at finde frem til, hvad problemet skyldes. Dette skal du heller ikke bekymre dig om, da vi guider dig gennem hele reparationsprocessen.

Et af vores vigtigste mål er at kunne hjælpe så mange af vores kunder som muligt. Derfor er vi også specialister inden for en lang række af forskellige reparationer, som du kan få brug for. Vi tilbyder blandt andet at virusfjernelse, fejlfinding, udskiftning af ladestik m.m.

Priser der er til at betale

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at få repareret sin PC eller MAC, men hos os kan du være sikker på, at du får en fast pris, som er til at betale. Ønsker du at få en pris og et tilbud på din reparation, skal du blot udfylde denne formular, så sender vi et tilbud til dig. Hos Computerservice Køge overholder vi altid vores aftaler, og dette er din garanti. Du kan også få et overblik over vores priser i vores prisoversigt, hvor priserne naturligvis afhænger af, hvad problemet er med din PC eller Mac.

 

God service

Hos Computerservice Køge ønsker vi at gøre det så nemt for kunderne som muligt. Som kunde hos os vælger du derfor selv, om du vil komme ned i vores butik i Køge, eller om du foretrækker, at vi skal køre ud til dig. Er du usikker på, om vi kan reparere din PC eller Mac, eller har du andre spørgsmål, er du også altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 60580907, hvor vores professionelle medarbejdere altid sidder klar ved telefonen.